Brasserie Dunnik

Meer informatie

Broerenstraat 4-10
8011 VB Zwolle


Menukaart van Brasserie Dunnik

Laatst bijgewerkt op 17.06.2025
Klassiek gesorteerd
De Stoof Wrap
10,50
Pulled Pork Wrap
10,50
American Hotdog
12,75
Truffel Hotdog
12,75
Bal Gehakt
9,75
Twee Rundvlees Kroketten
9,75
Tosti Ham/kaas
6,25
Tosti Kaas
6,25
Tosti Hawai
6,25
Romige Tomatensoep
8,75
Huisgemaakte Erwtensoep
8,75
Zwolse Mosterdsoep
8,75
Uitsmijter Ham & Kaas
9,50
Uitsmijter Kaas
9,50
Uitsmijter Spek
9,50
Sajoer kippetje
11,00
Het Stoof kippetje
11,00
Broodje carpaccio
11,50
Broodje Noorse zalm
12,00
Broodje warme beenham
11,00
Broodje geitenkaas
11,50
Broodje Tonijnsalade
11,50
BITTERBALLEN
KAASSTICKS
BROODPLANK
LOADED FRIES TRUFFEL
Plukbroodje
Paprika-aioli en kruidenboter
7,00
Plankie van alles wat
Plukbroodje met verschillende dips, mix nootjes, Serranoham, krokante kip met sriracha-saus en lauw warme geitenkaas besprenkeld met honing en een noten crunch.
12,50
Runder carpaccio
Runder carpaccio met truffelmayonaise, krokante tuinbonen, Parmezaanse kaas, rucola, en zongedroogde tomaatjes.
12,00
Gerookte zalm
Zalmfilet met rode uienringen, kappertjes, besprenkeld met citroen.
12,00
Bruschetta Trio
Drie variaties: tomaat-basilicum, geitenkaas-honing walnoot, en tonijn.
11,00
Sissende Garnaaltjes
Garnalen gebakken in geurige, hete knoflookolie met een vleugje
12,75
Oer Hollandse uiensoep
7,50
Romige Tomatensoep met ballen
7,50
Zwolsche Mosterdsoep met spekjes
7,50
Bavette Steak
Smaakvolle steak uit de flank gesneden met kruidige groene chimichurri.
29,50
Kogelbiefstuk in Jus
Zachte biefstuk van de kogel geserveerd met sambal jus of huisgemaakte vlees jus.
27,50
Sticky Ribs
Heerlijk malse spareribs, langzaam gegaard.
23,50
Teriyaki Zalm
Noorse zalmfi let in een zoete teriyaki glaze, zachte Franse roombrie en een knapperige notencrumble.
24,50
Varkenshaas met Pepersaus
Mals gebakken varkenshaas, omhuld in een romige pepersaus.
23,00
Varkenshaas met Champignonroomsaus
Mals gebakken varkenshaas, omhuld in een romige champignon roomsaus.
23,00
Kip Satay
Kippendij met satésaus, ketjap, gebakken uitjes, kroepoek en frisseatjar. Met een vleugje sambal voor de liefhebbers.
20,50
Vertruffelijk Kippetje
Kippendij met een romige truffelsaus, amandelschaafsel.
21,00
Big Fat Burger
Runderburger met grove mosterd, augurk, plakje tomaat, cheddarkaas en BBQ-saus.
19,50
Vegetarische Burger
Burger van De Vegetarische Slager, met grove mosterd, augurk, plakjes tomaat, BBQ-saus en de keuze uit cheddar kaas of vegan cheddar kaas op een zachte brioche bun.
19,50

vegetarisch vegetarisch

Crispy Burger
Krokante kip op een zacht brioche broodje, belegd met frisse tomaat, zoetzure uien, knapperige augurkjes en gesmolten cheddar kaas.
19,50
Couscous Royale
Gestoomde couscous met seizoensgroenten, Oosterse specerijen, geroosterde amandelen en verse kruiden.
20,50
Stadse Schnitzel
Schnitzel met champignonroomsaus, gebakken champignon, ui en spek.
20,50
ONBEPERKT GENIETEN MENU
DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG.
28,50
Zin in een triootje?
Een verrukkelijk trio van brownie, chocolademousse, witte chocolade-ijs, afgemaakt met een toef slagroom.
10,00
Crème Brûlée
Een klassieke Franse crème brûlée met een romige vanillepuddingonder een dunne, knapperige gekarameliseerde suikerlaag.
9,50
Affogato
Een bolletje vanille-ijs overgoten met een shot espresso, perfect voor koffieliefhebbers.
9,00
De Speculaas Cheesecake
Romige cheesecake, geserveerd met slagroom, speculoos en een bolletje vanille-roomijs.
9,00
Warme Apfelstrudel
Traditionele apfelstrudel, geserveerd met een romige vanillesaus en een toef slagroom.
9,00
Dame Blanche
Klassiek dessert van romig vanille-ijs, overgoten met warme chocoladesaus en geserveerd met slagroom.
9,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie Dunnik is 17.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.