El Zorro

Meer informatie

Hoofdstraat 83
9528 PC Buinen


Menukaart van El Zorro

Laatst bijgewerkt op 28.01.2025
Klassiek gesorteerd
Sopa del Dia - Soep van de dag
Wisselend
6,75
Viva Espana - Bandeja de Tapas (para dos personas)
Een tapasschaal met Spaanse kroketas, gamba’s in knoookolie, een Brioche broodje gevuld met pulled beef, ingelegde sjalotten en truelmayonaise, een torentje van geroosterde aardappel, Spaanse rijstworst, gekarameliseerde uien en geitenkaas, een lolly van huisgmaakte foie gras, met een membrillo korst, besprenkeld met pistache kruim (vanaf 2 personen)
12,50
Afilador - Carpaccio de Salmon
Huisgemaakte carpaccio van zalm á la Zorro (Mojama, ingelegde sjalotten, kappertjes, radijs en geitenkaasbolletjes)
13,50
Don Juan - Jamon con Melon
Plank Serranoham, geserveerd met tomaca, olijfolie en broodjes.
12,50
Truhán - Carpaccio de Ternera a Nuestra Manera
Huisgemarineerde rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten met een dressing van Balsamico en mango, afgemaakt met twee verschillende Spaanse kazen (jong en oud)
12,50
Bandida del Mar - Calamares a la Andaluza
Verse en huisgemarineerde inktvisringen op een bedje van frisse salade geserveerd met alioli
11,50
Besame mucho - Trio de Croquetas de Espinacas, Gambas, Serrano
Een trio van verschillende Spaanse kroketas van spinazie, gambas en Serranoham geserveerd met verse salade en alioli
11,50
Don Alejandro - Solomillo de Ternera al Ajillo
Haasbiefstukreepjes gebakken in knoflook en lenteuitjes, geserveerd met stokbrood
12,50
No me hables! - Gambas al ajillo
In olie gebakken garnalen met knoflook, geserveerd met stokbrood
12,50
La Mascara del Zorro - Tabla degustacion para 4 pers.
Het masker van Zorro! Geniet van een culinaire ervaring! Een plank voor minimaal 4 personen met de favoriete voorgerechten van onze gasten!
16,50
Catherine Z - Ribeye de un kilo
Ribeye van een kilo, van de grill getrancheerd op een plank, (leuk om te delen!)
59,50
Bravo - Costilla de Vaca
Shortrib van het rund, langzaam gegaard (72 uur op een lage temperatuur) afgemaakt met een sherrylak
29,50
Don Diego de la Vega - Solomillo de ternera
Ossenhaas van de grill
29,50
Sargento Garcia - Entrana con Salsa de Champinones
Longhaas van het Spaanse Rubia rund met een romige champignonsaus
25,50
Dona Esperanza - Solomillos Diamante al Grill sobre una Cama de Gambas y Setas
Drie Diamanthaasjes van de grill met lenteuitjes en zoete Spaanse wijnsaus met gamba’s en oesterzwammen
23,50
Tornado - Higado con bacon y cebolla
Runderlever met gekarameliseerde uien en spek
19,50
Chuleton Buun'n - Chuleton de avila sin Hueso
Gegrilde rib eye (+- 450 gram)
27,50
Sombrero - Solomillo de Cerdo Relleno...
Varkenshaas gevuld met vijgenchutney, gegratineerd met geitenkaas
21,50
El Toro - Costillas
Spareribs van de grill in huisgemaakte marinade (+- 600 gram)
21,50
El Latigo - Parrillada de carne
Mixed grill van spareribs, gegrilde kippendij, Iberische varkenslende en een biefstukje
21,75
Olé Olé - Pierna de Cordero al Horno
Lamsbout uit de oven, geserveerd op een bedje gegrilde groenten, gekarameliseerde appel, overgoten met eigen jus
24,50
Pata Negra - Presa Iberica con salteado de Setas y champiñones al Ajillo
Iberische Schouderlende met een saute van oesterzwam, champignons en knoflook
24,75
Manton de Manilla - Muslo de Pato Confitado
Geconfijte eendenbout met een vijgenjus en geroosterde aardappel
23,50
Guitarra Flamenca - Filete de Pollo al Ajo Blanco
Malse kippendijtjes op een hunebed van groentecurry met een dekentje van Ajo Blanco
21,50
Canoa - Trio de Pescado con Salsa de Cangrejo
Vistrio, gamba’s ‘en papilotte’ bereid, geserveerd in een gietijzeren pannetje met kreeftenjus)
25,50
Cesta Vega - Calabacin Relleno
Gevulde Courgette met een curry van groenten en gegratineerd met een Burrata
20,50

vegetarisch vegetarisch

El Taxi - Hamburguesa de Verduras
Huisgemaakte groentenburger, geserveerd met ratatouille, uien compôte, gegratineerd met Burrata.
19,75

vegetarisch vegetarisch

Conga! - Paella de verduras
Paella met groenten
29,50

vegetarisch vegetarisch

No tengo dinero - Paella de carne
Paella met vlees
29,50
Vamos a la playa - Paella mixta
Paella met vlees en vis
29,50
€ 33.50 per persoon
Entrantes – Voorgerecht
1. Gang Croquetas Onze huisgemaakte spinazie kroketas
2. Gang Gambas al Ajillo Gamba's in knoflookolie
3. Gang Bocadillo Brioche broodje gevuld met pulled beef,ingelegde sjalotten en truffelmayonaise
4. Gang Torre de Patata torentje van geroosterde aardappel, Spaanse rijstworst, gekarameliseerde uien en geitenkaas
5. Gang Chupa Chup lolly van huisgmaakte foie gras, met een membrillo korst, besprenkeld met pistache kruim
Segundos – Hoofdgerecht
1. Gang Pata Negra Iberische varkenslende van de grill
2. Gang Rollitos de Salmon Rolletje van tongfilet en zalm in kreeftenjus
3. Gang Carrilladas Huisgemaakte varkenswang in eigen jus
4. Gang Pollo al Ajillo Malse kippendijtjes onder een dekentje van Ajo Blanco
5. Gang Bistec Spaanse diamanthaasbiefstuk van de grill
Costillas de cerdo
Spareribs
9,75
Salchicha
Frikadel
8,50
Croqueta
Kroket
8,00
Filete de Pollo
Kipfilet schnitzel
8,50
Souffle de queso
Kaassoufle
9,50
Nuggets de pollo
Kipnuggets
8,50
Crêpe
Pannekoek
7,50

vegetarisch vegetarisch

Bistec
Kinderbiefstukjes
12,50
Sabores de Verano - Copa de Fruta Natural con Helado Vainilla y Cuarenta Y Tres
Coupe van vers fruit met vanilleijs besprenkeld met liqor 43
8,25
Copa del Mundo - XXL Copa de Helados variados
XXL-schaal met verschillende soorten ijs, brownie, fruit, overgoten met drie soorten saus en slagroom
9,25
Me Gustraria Comerte... - Flan de Torron
Nougat bavaroise met mokka ijs en slagroom
8,75
El Negre - Sorpresa de Chocolates
Huisgemaakte brownie met vanilleijs en slagroom
8,50
La Sierra Nevada - Crema catalana
Karakteristiek nagerecht uit de Spaanse regio Catalonië geserveerd met een bolletje vanilleijs
7,75
Isla Mágica - Helado de nino con sorpresa
Kinderijsje met verrassing
6,75
Postre Degustacion - Delicadezas de Helados y ...
Proeverij van diverse soorten lekkernijen en ijs (Minimaal 2 personen)
8,75

De bewerkingsstatus van de menukaart van El Zorro is 28.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.