Gerookte en gemarineerde ribeye van Fries weiderund met geraspte bleu de Wolvega, met in Beerenburg ingelegde uien, cranberrydressing en zuurdesemtoast
Licht gegrilde zalmfilet met shichimi togarashi kruiden, wakame, rijstpapierkroepoek en sojamayonaise
Met bosui, peterselie, #kerrie, macadamianoten en splash van doperwtencrème
Gerookte en gemarineerde ribeye van Fries weiderund met geraspte bleu de Wolvega, met in Beerenburg ingelegde uien, cranberrydressing en zuurdesemtoast
Licht gegrilde zalmfilet met shichimi togarashi kruiden, wakame, rijstpapierkroepoek en sojamayonaise
Met bosui, peterselie, #kerrie, macadamianoten en splash van doperwtencrème
Langzaam gegaarde runder shortrib met whisky-honinglak, mosterdkaviaar en Amsterdamse uienchutney
Geserveerd met wasabikaviaar, salad pea, srirachamayonaise en papadum
Krokant gebakken varkens ribroast met honingtijmglaze, gegrilde groene asperges en gepofte roseval met zure room
Met geroosterde pompoenparten en boter van paddenstoelen, truffel, hazelnoten en Parmezaanse kaas
Met geroosterde kikkererwten, zongedroogde tomaten, courgette, paprika en citrus-bieslookyoghurt
Pappardelle pasta met geroosterde pompoen, tijm, feta, rucola en pecannoten
Op de huid gebakken winterkabeljauw geserveerd met aardappel-kappertjesmousseline, geroosterde peen en schaaldierensaus
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!