Huisgemaakte soep van vers gegrilde tomaten, ui, basilicum en oregano.
Huisgemaakte soep van vers gegrilde tomaten, ui, basilicum en oregano.
Flinterdun gesneden peer met geroosterde macadamia noten, rucola, gorgonzola en vijgen.
Schitterende #tonijn gecombineerd met zalmhaas. afgewisseld met cherrytomaatjes, komkommer en kruidenolie.
Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en rucola.
Burrata met rucola, cherrytomaatjes, zonnebloempitten, walnoten, pesto en olijfolie.
Mooie tartaar van zalm op een bedje van tomaatjes, basilicum en afgemaakt met een #kerrie mayonaise.
Een smaakvol gerecht op basis van shiitake, kalamata olijven, kappertjes, sjalotjes en tomaten met een dressing van kurkuma en vadouvan kruiden.
Een lekkere kalkoenfilet omwikkeld met salie en prosciutto. Het geheel wordt afgeblust met pinot grigio. Wordt geserveerd met seizoensgroenten.
Verse pasta volgens Siciliaans recept. Bereid met huisgemaakte tomatensaus, aubergineblokjes, basilicum en Parmezaanse kaas.
Gnocchi met een flinke portie spinazie en een licht pittige saus van geroosterde pompoen.
In de oven gegaarde bloemkool steak met tomaat, mozzarella en verschillende groenten.
Huisgemaakte burger van wagyu gehakt met een uienjam, kaas, bacon en huisgemaakte burgersaus. Geserveerd op briochebroodje.
Varkenshaas gepaneerd met kruiden, gegrilde seizoensgroenten en basilicumsaus.
Trio van kleine diamanthaas, varkenshaas en kipspies, chimichurri en gegrilde seizoengroenten.
Mooi in boter gebakken tournedos met een huisgemaakte saus op basis tijm en sjalot. Wordt geserveerd met seizoensgroenten.
Biologische kipfilet (Beter leven 3 sterren) met een saus van room, marsala wijn en dille. Geserveerd met basilicummousse en groenten.
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met gegrilde seizoensgroenten en huisgemaakte basilicumsaus.
Op de huid gebakken zalmfilet met een frisse witte wijnsaus en gegrilde seizoensgroenten.
Gekarameliseerde crème brûlée van limoen met een vleugje rozemarijn en een tipje cointreau.
#Chocolademousse gevuld met bosvruchtencoulis en crunchy witte chocolade.
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!