Grand Hotel Valies

Meer informatie

Roersingel 188
6041 KX Roermond


Menukaart van Grand Hotel Valies

Laatst bijgewerkt op 20.06.2025
Klassiek gesorteerd
GEMENGDE GEMARINEERDE OLIJVEN
MIXED MARINATED OLIVES
5,00
KRUIDENBOTER
GARLIC BUTTER
4,50
SICILIAANSE EXTRA VERGINE OLIJFOLIE EN CAMARGUE ZEEZOUT
SICILIAN EVOO AND CAMARGUE SEA SALT
3,50
HUMMUS, FETA, HARISSA DIP
HUMMUS, FETA, HARISSA DIP
5,50
ANSJOVIS, GEZOUTEN OF INGELEGD
ANCHOVIES, SALTED OR PICKLED
5,50
CARPACCIO WAGYU / TRUFFELRICOTTA / CITROEN/ RUCOLA / PARMEZAAN
WAGYU CARPACCIO / WHIPPED TRUFFLED RICOTTA / LEMON / ARUGOLA / PARMESAN
19,00
GEGRILDE OCTOPUS / FRIED PORK CHICHARON / ZHUQ MAYO / MANGO SALSA
GRILLED OCTOPUS / FRIED PORK AND CRACKLING / ZHUQ MAYO / MANGO SALSA
19,00
ALEPPO STIJL KALFS- EN LAMSGEHAKTBALLETJES / ZOET-ZURE SAUS VAN KERSEN EN GRANAATAPPELSIROOP / PIJNBOOMPITJES / LIBANEES FLATBREAD
VEAL AND LAMB MEATBALLS / SWEET AND SOUR SAUCE FROM CHERRIES AND POMEGRANATE SYRUP / PINE NUTS / LEBANESE FLATBREAD
16,00
PARATHA / BURRATA / CANNELLINI-AMANDEL HUMMUS / HONINGTOMAATJES / DUKKAH
PARATHA BREAD / BURRATA / CANNELLINI-ALMOND HUMMUS / SWEET CHERRY TOMATOES / DUKKAH
17,50
BAJA CALIFORNIA KNOFLOOK GARNALEN
CAMARONES AL MOGO DI AJO: GARLIC SHRIMP
19,00
OP RODE BIET, GIN EN SINAASAPPEL GEROOKTE ZALM / SINAASAPPEL CHUTNEY / SOJA-SINAS MAYO / GESCHAAFDE GELE BIETJES / GESERVEERD MET EEN BABY G&T
ON BEETROOT, GIN AND ORANGE SMOKED SALMON / ORANGE CHUTNEY / SOY-ORANGE MAYO / SHAVED YELLOW BEETS / SERVED WITH A BABY G&T
20,00
KOREA TOWN STEAK TARTAAR / GOCHUJANG EN JAPANSE MAYO / KWARTELEI / INGELEGDE GEMBER / WASABI KROEPOEK
KOREA TOWN STEAK TARTARE / GOCHUJANG EN KEWPIE DRESSING / QUAIL'S EGG / PICKLED GINGER / WASABI PRAWN CRACKER
18,50
PIZZA (15 X 15 CM)
LEKKER ALS VOOR, TUSSEN, -OF BIJGERECHT. VRAAG NAAR ONZE TOPPINGS
6,00
PAPPARDELLE / RAGOUT VAN HUISGEMAAKTE TOSCAANSE KALFSWORSTJES / GREMOLATA / RICOTTA SALATA (KLEIN/SMALL)
PAPPARDELLE / RAGOUT OF HOMEMADE TUSCAN VEAL SAUSAGES / GREMOLATA / RICOTTA SALATA
17,50
PAPPARDELLE / RAGOUT VAN HUISGEMAAKTE TOSCAANSE KALFSWORSTJES / GREMOLATA / RICOTTA SALATA (NORMAAL/NORMAL)
PAPPARDELLE / RAGOUT OF HOMEMADE TUSCAN VEAL SAUSAGES / GREMOLATA / RICOTTA SALATA
22,00
SPINAZIE EN RICOTTA RAVIOLI / TOMAAT / VERSE ROOM / PARMEZAAN / GEROOKTE ZALM / ZALMKAVIAAR (KLEIN/SMALL)
SPINACH AND RICOTTA TORTELLINI / TOMATO / FRESH CREAM / PARMESAN CHEESE / SMOKED SALMON / SALMON ROE
17,50
SPINAZIE EN RICOTTA RAVIOLI / TOMAAT / VERSE ROOM / PARMEZAAN / GEROOKTE ZALM / ZALMKAVIAAR (NORMAAL/NORMAL)
SPINACH AND RICOTTA TORTELLINI / TOMATO / FRESH CREAM / PARMESAN CHEESE / SMOKED SALMON / SALMON ROE
22,00
TORTELLINI PARMIGIANO / MASCARPONE KAASSAUS / ASPERGE, ARTISJOK EN ERWTJES PRIMAVERA / SICILIAANSE CITROENBALSAMICO / PISTACHE (KLEIN/SMALL)
PARMESAN TORTELLINI / MASCARPONE CHEESE SAUCE / ASPARAGUS, ARTICHOKE AND PEA PRIMAVERA / SICILIAN LEMON BALSAMIC / PISTACHIO
17,50
TORTELLINI PARMIGIANO / MASCARPONE KAASSAUS / ASPERGE, ARTISJOK EN ERWTJES PRIMAVERA / SICILIAANSE CITROENBALSAMICO / PISTACHE (NORMAAL/NORMAL)
PARMESAN TORTELLINI / MASCARPONE CHEESE SAUCE / ASPARAGUS, ARTICHOKE AND PEA PRIMAVERA / SICILIAN LEMON BALSAMIC / PISTACHIO
22,00
SPAGHETTI / ZEEVRUCHTEN / TOMAAT (KLEIN/SMALL)
SEAFOOD SPAGHETTI / TOMATOES
17,50
SPAGHETTI / ZEEVRUCHTEN / TOMAAT (NORMAAL/NORMAL)
SEAFOOD SPAGHETTI / TOMATOES
22,00
TAGLIATELLE / SUGO VAN SCAMPI / AFGEMAAKT MET OLIE VAN ZEE-EGEL (KLEIN/SMALL)
TAGLIATELLE / CREAMY SCAMPI SAUCE / TOPPED WITH SEA URCHIN OIL
17,50
TAGLIATELLE / SUGO VAN SCAMPI / AFGEMAAKT MET OLIE VAN ZEE-EGEL (NORMAAL/NORMAL)
TAGLIATELLE / CREAMY SCAMPI SAUCE / TOPPED WITH SEA URCHIN OIL
22,00
GRAIN FED BAVETTE AUSTRALIË / KEUZE UIT: MAPLE BÉARNAISE OF RODE WIJNSAUS MET BLAUWE BES OF PEPER ROOMSAUS
GRAIN FED FLANK STEAK AUSTRALIA / CHOICE OF: MAPLE BÉARNAISE OR RED WINE-BLUE BERRY SAUCE OR GREEN PEPPER CREAM
34,00
KALFSHAAS / GAMBA'S / MAPLE BÉARNAISE / ASPERGE
VEAL TENDERLOIN / PRAWN'S / MAPLE BÉARNAISE / ASPARAGUS
36,00
GRASS FED TOURNEDOS IERLAND
GRASS FED FILET MIGNON IRELAND 200 GR. / CHOICE OF: MAPLE BÉARNAISE OR GREEN PEPPER CREAM OR RED WINE-BLUEBERRY SAUCE
37,50
SLOW ROASTED EN GEFRITUURD LENTEKIPPETJE
ROMIGE VADOUVAN CURRY / ASPERGE / SLOW ROASTED AND FRIED SPRING CHICKEN / CREAMY VADOUVAN CURRY / ASPARAGUS
29,50
LAMSKOTELETJES / ARROSTICINI UIT ABRUZZO (LAMSSPIESJES)
LAMSJUS / SAUCE CHORON / LAMB CUTLETS / LAMB SKEWERS FROM ABRUZZO / OWN GRAVY / SAUCE CHORON
32,50
WITTE ZEEBAARSFILET
YUZU-PONZU BEURRE BLANC / GEROOKTE TAMARI / WHITE SEABASS / YUZU-PONZU BEURRE BLANC / SMOKED TAMARI
32,50
BURGER VAN DE JOSPER-GRILL
POTATO BUN / CHEDDAR / TOMAAT / ROMEINSE SLA / SPECIAL NODI KETCHUP EN FRIET / BBQ BURGER (HALAL MEAT) / POTATO BUN / CHEDDAR / TOMATO / ROMAINE LETTUCE / SPECIAL NODI KETCHUP AND FRIES
18,00
TARBOTFILET
GAMBA RISOTTO / NDUJA / PESTO OLIE / ASPERGE / TURBOT / PRAWN RISOTTO / NDUJA / PESTO OIL / ASPARAGUS
34,00
CIOPPINO, DE SAN FRANCISCO STIJL ITALIAANSE VISSOEP
MOSSELEN / VONGOLE / WITVISFILET / GAMBA / GEROOSTERD KNOFLOOKBROOD / CIOPPINO, THE FISH SOUP ORIGINATED FROM ITALIAN IMMIGRANTS IN CALIFORNIA: MUSSELS / CLAMS / WHITEFISH / GAMBA / ROASTED GARLIC BREAD
25,00
PARMIGIANA IN CROSTA
BLADERDEEG / LAAGJES AUBERGINE / TOMAAT / PARMEZAAN / MOZZARELLA / EGGPLANT PARM IN PUFF PASTRY: LAYERS OF AUBERGINE / TOMATO / PARMESAN / MOZZARELLA
18,00
HANDGESNEDEN FRIET
HAND CUT FRIES
5,00
GEFRITUURDE GNOCCHI / BOTER / PARMEZAAN
FRIED GNOCCHI / BUTTER / PARMESAN
7,50
LITTLE GEM CEASAR SALADE
LITTLE GEM CEASAR SALAD
6,00
SPINAZIE À LA CRÊME MET PARMEZAAN
CREAMED SPINACH WITH PARMESAN
5,50
RÖSTI MET GEROOKTE HARISSA AIOLI
HASH BROWNS WITH HARISSA SMOKED AIOLI
6,50
SAN FRANCISCO KNOFLOOK SPAGHETTI
SAN FRANCISCO STYLE GARLIC NOODLES
10,00
SPAGHETTI / TOMATENSAUS
SPAGHETTI / TOMATO SAUCE
8,50
KLEINE HAMBURGER MET OF ZONDER KAAS / KETCHUP
SMALL HAMBURGER WITH OR WITHOUT CHEESE / KETCHUP
8,50
KLEINE PORTIE FRIETJES MET MAYONAISE
SMALL FRIES WITH MAYONNAISE
4,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Grand Hotel Valies is 20.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.