Geflambeerde sate van garnalen, runderhaas en #tongfilet in een pittige saus
Van de borst wordt een stuk gefileerd en in een pannekoekje verwerkt. De rest wordt in de keuken verwerkt in twee verschillende hoofdgerechten. Het geheel wordt afgemaakt met verse seizoensgroente. Van de rest van de eend wordt bouillon getrokken, die geserveerd wordt na de hoofmaaltijd (minimaal 2 personen).
Gepocheerde visfilet met krab, garnaaltjes en champignons in een licht pikante tomatensausje
#Zalm in een pittige Szechuan sausje met cashewnoten, geserveerd in een vogelnestje
Visfilet in een pittige Szechuan saus met cashewnoten, geserveerd in een vogelnestje
Een verleidelijke combinatie van twee heerlijkheden uit de zee; #garnalen en Jacobsschelpen, bereid op traditionele Kantonese wijze
Gesorteerde vis, in drie kunstig gevlochten mandjes met o.a. zalm bereid op de kruidige Szechuan wijze, #garnalen met chie chew saus en vis met verse ananas (minimaal 2 personen)
Traditionele Chinese Bouillonfondue met diverse gesorteerde vis-vlees en groente soorten, geserveerd met diverse sausjes (minimaal 2 personen).
Fried rice or noodles with shrimps, crab and vegetables
Fried rice or noodles Paradijs Complete for 2 persons
Fried rice or noodles Special (with Chicken and Satay)
Wan Tan Soup
Shrimps in tomatosauce
Sole with pineapple
Gegrilde saté van varkenshaas met diverse verse vruchten, overgoten met Rokja saus (pikante ketjap saus)
#Tongfilet met verse ananas
Een verleidelijke combinatie van twee heerlijkheden uit de zee; #garnalen en Jacobsschelpen, bereid op traditionele Kantonese wijze
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!