Chinees Indisch Restaurant 't Paradijs

Meer informatie

Prior van Milstraat 18
5402 GH Uden


Menukaart van Chinees Indisch Restaurant 't Paradijs

Laatst bijgewerkt op 26.12.2024
Klassiek gesorteerd
Pangsit Goreng 4 stuks
Fried wan tan 4 pieces
5,20
Loempia Paradijs met saus
Big eggroll with sauce
8,00
Loempia Paradijs met garnalen
Big eggroll with shrimps
8,00
Kipcocktail
Chicken cocktail
7,20
Garnalencocktail
Shrimps cocktail
10,00
Cocktail Paradijs met zeevruchten
Cocktail with seafruits
10,50
Gegrilde knoflook sate ajam of babi (4 stuks)
Grilled chicken or pork on sticks (4 pieces)
9,20
Ap Peng (2 stuks)
Eendepannekoekjes met komkommer, lenteuitjes en hoi-sin saus
9,00
Ping Poen
Een compositie van diverse Kantonese voorgerechten
8,90
Yu Kuun (2 stuks)
Pangarolletjes gevuld met zalm, geserveerd met een warme cocktailsaus
10,00
Sate Paradijs (2 stuks)
Geflambeerde sate van garnalen, runderhaas en tongfilet in een pittige saus
9,80
Tomatensoep
Tomatosoup
5,00
Kippesoep
Chickensoup
5,00
Champignonsoep
Mushroomsoup
5,50
Kerrysoep
Currysoup
5,70
Chinese groente soep met vermicelli
Vegetablesoup
5,50
Shanghai soep (lichtzuur)
A slightly sour soup
5,90
Pittige zoetzuur soep
Spicy sweet and sour soup
6,20
Wan Tan soep
Bouillon met deegkussentjes van garnalen- en vleesvulling
6,00
Ton Koe Kei Thoong
Gebonden soep gevuld met kipfilet en Chinese champignons
6,30
Ton Koe Nghap Thoong
Gebonden soep gevuld met eendfilet en Chinese champignons
6,90
Paradijs soep
Gebonden soep gevuld met kip, vlees, garnalen en champignons
6,90
Yuchi Thoong
Originele haaievinnesoep afgemaakt met frans cognac
8,90
De eend wordt geheel aan tafel geserveerd
Van de borst wordt een stuk gefileerd en in een pannekoekje verwerkt. De rest wordt in de keuken verwerkt in twee verschillende hoofdgerechten. Het geheel wordt afgemaakt met verse seizoensgroente. Van de rest van de eend wordt bouillon getrokken, die geserveerd wordt na de hoofmaaltijd (minimaal 2 personen).
29,90
Pekingeend met pruimensaus
Peking Duck with Plumsauce
21,50
Pekingeend met verse ananas
Peking Duck with fresh pineapple
22,20
Pekingeend met Chinese Champignons
Peking Duck with Chinese mushrooms
22,20
Pekingeend met rode rozijnenwijn saus
Peking Duck with red raisinwine sauce
22,20
Pekingeend met sinaasappelsaus
Peking Duck with orange sauce
22,20
Mini Kuun
Chinese mini loempia’s (6 stuks)
5,00
Tsaa Wan Tan
Gebakken deegkussentjes met gehakt (4 stuks)
5,20
Chong Kwok Kuun
Chinese lenterolletjes met groente en vlees (2 stuks)
5,80
Sien Tsjok Kuun
Gebakken lenterolletjes van sojablad met gehakt en bamboe (2 stuks)
6,20
Tsie Paauw Kei
Gebakken kip in rijstpapier met bamboe & Chinese champignons (2 stuks)
5,60
Sieuw Paay Kwak
Cantonees gemarineerde spare-ribs (4 stuks)
6,70
Tsa Fan Kwo
Krokante deeg met een mousse van garnalen en vlees (4 stuks)
6,90
Sieuw Mai
Gestoomde vleespasteitjes (4 stuks)
5,50
Kei Sieuw Mai
Gestoomde kippasteitjes (4 stuks)
5,80
Ha Kouw
Gestoomde garnalenpasteitjes (4 stuks)
5,90
Tipan Kei
Kipfilet
17,90
Tipan Yuk
Varkenshaas
18,90
Tipan Fo Dim
Graatloze forel
19,50
Tipan Nghau
Ossehaas
22,50
Tipan Yuu Pien
Gebakken pangafilet
20,90
Tipan Yau Yuu
19,50
Tipan Gah
24,90
Fung Mie Gah
Lichtgepaneerde grote Chinese garnalen met een lichtpikante sausje
25,60
Hong Gah Lok
Garnalen met een Kantonese tomatensaus
24,90
Khong Gah Lok
Garnalen met verse paprika, uitjes en pepers met een vleugje knoflook
25,20
Sang Kwak
Gepocheerde visfilet met krab, garnaaltjes en champignons in een licht pikante tomatensausje
25,50
Gon Bao Saman Yuu
Zalm in een pittige Szechuan sausje met cashewnoten, geserveerd in een vogelnestje
23,90
Gon Bao Yuu Pien
Visfilet in een pittige Szechuan saus met cashewnoten, geserveerd in een vogelnestje
23,50
Polo Yuu
Visfilet met verse ananas, feestelijk geserveerd in een ananas
23,50
Long Lie
In boter gebakken zeetong, met vruchten-of kreeftensaus
34,50
Taay Tsie Gah
Een verleidelijke combinatie van twee heerlijkheden uit de zee; garnalen en Jacobsschelpen, bereid op traditionele Kantonese wijze
31,00
Saam Sien Laam
Gesorteerde vis, in drie kunstig gevlochten mandjes met o.a. zalm bereid op de kruidige Szechuan wijze, garnalen met chie chew saus en vis met verse ananas (minimaal 2 personen)
28,00
Keung Tsong Long Gah
Verse kreeft uit onze homarium, geserveerd op z’n Kantonees
43,90
Babi pangang
Grilled pork
16,90
Babi ketjap
Grilled pork ketjap sauce
16,90
Babi pangang "Paradijs" met vruchtjes
Grilled pork with fruits
17,90
Tsa Sew Kantonese Babi Pangang
Roasted Kantonese pork
17,20
Foh Naam Babi Pangang Spek
Roasted Chinese bacon
17,20
Varkenshaas met champignons
Fillet pork with mushrooms
17,00
Varkenshaas met kerriesaus
Fillet of pork with yellow curry sauce
17,00
Varkenshaas met Cashew noten
Fillet of pork with cashewnuts
17,50
Gon Bao Yuk
Varkenshaas in een pittige Szechuan saus, in een vogelnestje
19,90
King Do Yuk
Varkenshaasjes met verse ananas, in een zoetzure saus
19,90
Thoong Tshoo Yuk
Lichtgebakken haaskarbonaadjes, in een zoetzure pruimensaus
20,50
Kip met champignons
Chicken with mushrooms
17,00
Kip met kerrysaus
Chicken with yellow currysauce
17,00
Tsie Ma Kei
Kipfilet met sesamzaadjes in een honingsaus
18,90
King Do Kei
Kipfilet met verse ananas in een zoetzure Kantonese sausje
18,90
Heung Tsaan Kei
Kipfilet in een zoete sinaasappelsaus
19,90
Tei Tshie Kei
Kipfilet in een zoete rode rozijnenwijn saus
20,30
Tjap Tjoy
Vegetables
14,90
Tjap Tjoy met garnalen
Vegetables with shrimps
19,90
Lo Hon tahoe vegetarisch groente
Vegetarian vegetables
15,50

vegetarisch vegetarisch

Foe Yong Hai
Omelet
14,00
Foe Yong Hai met garnalen
Omelet with shrimps
20,50
Hoi Sin Tjap
Verse groenten met gebakken vis en garnalen
22,90
Tjap Kan Tjoy
Verse seizoensgroenten met garnalen, kipfilet en tijgerleliebloemsteeljes
22,90
Ta Pin Loo
Traditionele Chinese Bouillonfondue met diverse gesorteerde vis-vlees en groente soorten, geserveerd met diverse sausjes (minimaal 2 personen).
31,50
Nasi of Bami Singapore
Fried rice or noodles singapore
17,50
Nasi of Bami met Chinese garnalen
Fried rice or noodles with Chinese shrimps
19,90
Nasi of Bami American met garnaaltjes, krab en groente
Fried rice or noodles with shrimps, crab and vegetables
20,20
Nasi of Bami "Paradijs" met Foe Yong Hai
Fried rice or noodles “Paradijs” with omelet
20,50
Nasi of Bami "Paradijs" met Tjap Tjoy
Fried rice or noodles “Paradijs” with vegetables
20,50
Nasi of Bami Paradijs Kompleet voor 2 personen
Fried rice or noodles Paradijs Complete for 2 persons
39,80
Nasi of Bami Rames Speciaal
Nasi or Bami Rames Special
17,30
Nasi of Bami "Speciaal" (met Kip en Saté)
Fried rice or noodles Special (with Chicken and Satay)
15,60
Nasi of Bami met 3 stokjes Saté
Fried rice or noodles with 3 skewers of Satay
15,60
Nasi of Bami met gebraden of gesneden kip
Fried rice or noodles with roasted or sliced chicken
17,50
Kippebout met frites en appelmoes
Roasted chicken leg with fries and applesauce
12,60
Stokje Saté met frites en appelmoes
Skewer of Satay with fries and applesauce
12,60
Frikandel met frites en appelmoes
Frikandel with fries and applesauce
12,60
Nasi of Bami met stokje Saté
Fried rice or noodles with skewer of Satay
12,60
Nasi of Bami met Foe Yong Hai
Fried rice or noodles with omelet
12,60
Nasi of Bami met Tjap Tjoy
Fried rice or noodles with vegetables
12,60
Nasi of Bami met Koe lu Yuk
Fried rice or noodles with sweet and sour pork
12,60
(minumum 2 persons)
Wan Tan Soep
Wan Tan Soup
Kip met Gon Bao Saus
Chicken Gon Bao
Tsha Sieuw
Tsha Sieuw
Peking Eend
Peking Duck
Garnalen in tomatensaus
Shrimps in tomatosauce
Tongfilet in ananas
Sole with pineapple
Verse vruchten met ijs en slagroom
Fruit with ice-cream
31,50
(minumum 2 person)
Pangsit Goreng
Fried wan tan
Dim Sum
Chinese hors d’oeuvre
Babi Pangang
Grilled pork with sweet & sour sauce
Saté "Paradijs"
Grilled pork on sticks
Gepaneerde garnalen met pikante saus
Shrimps
Koe Loe Yuk
Sweet and sour pork
Kip met Chie Chew saus
Chicken with black-bean sauce
Rijst, Nasi of Bami
Rice, fried rice or noodles
IJs met slagroom
Ice cream
23,00
(minimaal 2 personen)
Saté Rokja
Gegrilde saté van varkenshaas met diverse verse vruchten, overgoten met Rokja saus (pikante ketjap saus)
Babi Ketjap
Grilled pork with ketjap sauce
Koe Loe Yuk
Sweet and sour pork
Mi Tsan Yu
Tongfilet met verse ananas
Lembu Bali
Indonesian beef
Lembu Roedjak
Pisang Goreng
Rijst, Nasi of Bami
Rice, fried rice or noodles
23,50
(minimaal 4 personen)
Pangsit Goreng
Fried wan tan
Babi Pangang
Grilled pork
Saté "Paradijs"
Grilled pork on sticks
Tjap Tjoy
Vegetables
Koe Loe Yuk
Sweet and sour pork
Varkenshaas met Chie Chew saus
Pork with black bean sauce
Foe Yong hai
Omelet
Lembu bali en Lembu roedjak
Indonesian beef
Pisang Goreng
Seroendeng, Atjar en Dadar Isi
Rijst, Nasi of Bami
Rice, fried rice or noodles
23,00
(minimaal 2 personen)
Kroepoek Oedang
Babi Ketjap
Foe Yong hai
Atjar / Cocos
Sambal goreng Tahoe
Lemu Bali
Lemu Roedjak
Seroendeng
Gado Gado
Pisang Goreng
Gegrilde Sate Babi
Rijst, Nasi of Bami
Rice, fright rice or fright noodles
22,50
(minimaal 2 personen)
Kei Salut
Kipcocktail met mango en cashewnoten
30,50
Sieuw Mai
Gestoomde vleespasteitjes
Spoom
Sate Paradijs
Foh Naam
Krokante Bapi Pangang van buikspek
Polo Yuk
Varkenshaas met verse ananas
Tipan Kei
Kip met zwarte bonensaus in gietijzeren tipan
Hong Kong Romance
Romantic dessert
(minimaal 2 personen)
Tonkoe Kei Thoong
Gebonden kippesoep met Chinese Champignons
Yuu Kuun
Visrolletjes gevuld met zalm in een warme cocktailsaus
Ap Peng
Eendepannekoekje met komkommer en lenteuitjes
Spoom
Kong Tsjien Gah
Chinese garnalen in een pikante tomatensaus
Tipan Sew Heung Nghau
Ossehaas in rijstwijnsaus in een gietijzeren Tipan
Seu Koo Phoen
Verse vruchten met ijs en slagroom
39,50
(minimaal 2 personen)
Yuchi Thong
Originele haaievinnesoep
Ping Phoen
Een compositie van verschillende voorgerechten
Spoom
Gon Bao Gah
Garnalen in een pittige Gon Bao saus
Polo Nghap
Eend in met verse ananas
Tipan Nghau
Ossehaas met zwarte bonensaus in een gietijzeren Tipan
Ho Yip Faan
Nasi gestoomd in een lotusblad
Verrassingsdessert
Surprisedessert
43,50
Vier gangen menu
Four course menu
35,50
Vijf gangen menu
Five course menu
42,50
Zes gangen menu
Six course menu
48,50
(minimaal 2 personen)
Tong Koe Nghap Thong
Gebonden eendensoep met Chinese champignons
Dim Sum Phoen
Diverse Kantonese voorgerechten
Kwei Fee Kei Yik
Malse kippenvleugeltjes met gember en lente-uitjes
Spoom
Cheung Chow Yeung
Lamcotelet met een Kantonese saus
Poo Chei Ngau
Spetterende hot-pot met ossehaas in zwarte pepersaus
Lychee Shuut Koo
Lychees met ijs en slagroom
Koffie of thee met bonbons
32,50
(minimaal 2 personen)
Yuchi Thong
Originele haaievinnesoep op basis van door ons geïmporteerde haaievinnen
Lap Mee Ping Phoen
Een compositie van verschillende warme en koude voorgerechten
Taay Tsie Gah
Een verleidelijke combinatie van twee heerlijkheden uit de zee; garnalen en Jacobsschelpen, bereid op traditionele Kantonese wijze
Spoom
Gon Bao Kei Thing
Malse kipblokjes in een pittige Gon Bao saus geserveerd in een vogelnestje
Polo Nghap
Eend in met zoetzure saus geserveerd in een verse ananas
Tipan Nghau
Ossehaas met zwarte bonensaus in een gietijzeren Tipan
Ho Yip Faan
Nasi gestoomd in een lotusblad
Verrassingsdessert
Surprisedessert
Koffie of thee met bonbons
43,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Chinees Indisch Restaurant 't Paradijs is 26.12.2024. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.