Een soepje van prei en venkel, pure groenten gepureerd met een hartige topping van uitgebakken spekjes
Een soepje van prei en venkel, pure groenten gepureerd met een hartige topping van uitgebakken spekjes
Lamshaas in speiale vulling omwikkeld met bladerdeeg. Een variatie van beef Wellington
Konijnenbout gestoofd in rode wijn en peren-appelstroop geserveerd met zilveruitjes en gewelde tuttifrutti
Een ovenshotel met in room en kaas gegaarde broolli en bloemkool. Een verrassende ombinatie
In pittige kruiden, gestoofde pompoen met rode linzen, aangevuld met hampignons en knolselderij te serveren met Griekse Tzatziki en wilde rijst
Mooie rode puntpaprika gevuld met een ragout van gehakte hazelnoten, lente uitje en ourgette bestrooid met Parmezaanse kaas
Een verrassende frisse salade met gegrilde aubergine, sinaasappel en Japanse dressing
Een rode pittige pompoensoep geserveerd met rivierkreeftjes en gluten vrij bruhette aubergine/paprika
Een saus van kaas en spinaziemasarpone, gegrilde #heilbot geserveerd mey glutenvrije pasta of ravioli
Een favoriet bij menig BBQ vanwege de frisse sla, maar ook de artisjokken, rode Kidney bonen en Franse dressing
Boekweitemeel en zoete aardappel vormen de basis van deze pannenkoek, belegd met ourgettes en hampignons
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!