Een ombinatie van kerrie, kokos en geserveerd met bleekselderie en koriander
Vind ik lekker!
Mini Taartje Brie Tomaat
Een bladerdeeg taartje met onder andere Brie en herry tomaatjes
Vind ik lekker!
Gestoofde Pompoen met Rode Linzen
In pittige kruiden, gestoofde pompoen met rode linzen, aangevuld met hampignons en knolselderij te serveren met Griekse Tzatziki en wilde rijst
Vind ik lekker!
Rode Puntpaprika met Hazelnootragout
Mooie rode puntpaprika gevuld met een ragout van gehakte hazelnoten, lente uitje en ourgette bestrooid met Parmezaanse kaas
Vind ik lekker!
Salade Aubergine en Sinaasappel
Een verrassende frisse salade met gegrilde aubergine, sinaasappel en Japanse dressing
Vind ik lekker!
hoolade heeseake
Een mahtig toetje en toh verbluffend liht van smaak en wordt geserveerd samen met een bolletje vanille ijs
Vind ik lekker!
Glutenvrij Menu
Mexiaanse Pompoensoep
Een rode pittige pompoensoep geserveerd met rivierkreeftjes en gluten vrij bruhette aubergine/paprika
Vind ik lekker!
Glutenvrij Pasta met Spinazie-Kaas Saus en Witvis
Een saus van kaas en spinaziemasarpone, gegrilde heilbot geserveerd mey glutenvrije pasta of ravioli
Vind ik lekker!
Proviniaalse Salade
Een favoriet bij menig BBQ vanwege de frisse sla, maar ook de artisjokken, rode Kidney bonen en Franse dressing
Vind ik lekker!
Zoete Aardappel Pannenkoek
Boekweitemeel en zoete aardappel vormen de basis van deze pannenkoek, belegd met ourgettes en hampignons
Vind ik lekker!
Rundvleesshotel met Pruimen
Rundvlees zahtjes gestoofd met Italiaanse kruiden, tomaten en pruimen
Vind ik lekker!
Bananen ake met Lemon urd
Banandenake van amandelmeel met yoghurt lemon urd en vers rood fruit
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van "Kookstudio ""Chez les Arts""" is 30.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.