"Kookstudio ""Chez les Arts"""

Meer informatie

Pater Visserslaan 18
5464 RB Veghel


Menukaart van "Kookstudio ""Chez les Arts"""

Laatst bijgewerkt op 30.04.2025
Klassiek gesorteerd
Prei Venkel Soep
Een soepje van prei en venkel, pure groenten gepureerd met een hartige topping van uitgebakken spekjes

vegetarisch vegetarisch

Eenden Saté met Marmelade
Een Japanse twist van eend bereiden, geserveerd met marmelade saus
Lamshaas in Bladerdeeg
Lamshaas in speiale vulling omwikkeld met bladerdeeg. Een variatie van beef Wellington
Gestoofde Konijnenbout met Stroop
Konijnenbout gestoofd in rode wijn en peren-appelstroop geserveerd met zilveruitjes en gewelde tuttifrutti
Brooli Bloemkool Gratin
Een ovenshotel met in room en kaas gegaarde broolli en bloemkool. Een verrassende ombinatie
Flensjes Taart
Stapel flensjes met bakkersroom, hoolade, slagroom en vers rood fuit
Kerrie Kokos Soep
Een ombinatie van kerrie, kokos en geserveerd met bleekselderie en koriander
Mini Taartje Brie Tomaat
Een bladerdeeg taartje met onder andere Brie en herry tomaatjes
Gestoofde Pompoen met Rode Linzen
In pittige kruiden, gestoofde pompoen met rode linzen, aangevuld met hampignons en knolselderij te serveren met Griekse Tzatziki en wilde rijst
Rode Puntpaprika met Hazelnootragout
Mooie rode puntpaprika gevuld met een ragout van gehakte hazelnoten, lente uitje en ourgette bestrooid met Parmezaanse kaas
Salade Aubergine en Sinaasappel
Een verrassende frisse salade met gegrilde aubergine, sinaasappel en Japanse dressing
hoolade heeseake
Een mahtig toetje en toh verbluffend liht van smaak en wordt geserveerd samen met een bolletje vanille ijs
Mexiaanse Pompoensoep
Een rode pittige pompoensoep geserveerd met rivierkreeftjes en gluten vrij bruhette aubergine/paprika
Glutenvrij Pasta met Spinazie-Kaas Saus en Witvis
Een saus van kaas en spinaziemasarpone, gegrilde heilbot geserveerd mey glutenvrije pasta of ravioli
Proviniaalse Salade
Een favoriet bij menig BBQ vanwege de frisse sla, maar ook de artisjokken, rode Kidney bonen en Franse dressing
Zoete Aardappel Pannenkoek
Boekweitemeel en zoete aardappel vormen de basis van deze pannenkoek, belegd met ourgettes en hampignons
Rundvleesshotel met Pruimen
Rundvlees zahtjes gestoofd met Italiaanse kruiden, tomaten en pruimen
Bananen ake met Lemon urd
Banandenake van amandelmeel met yoghurt lemon urd en vers rood fruit

De bewerkingsstatus van de menukaart van "Kookstudio ""Chez les Arts""" is 30.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.