Restaurant De Knip

Meer informatie

Kniplaan 22
2251 AK Voorschoten


Menukaart van Restaurant De Knip

Laatst bijgewerkt op 02.07.2025
Klassiek gesorteerd
Chef's Keuze Menu (3 gangen)
Voorgerecht: Zalmforel met tomaat en aardbei, tartaar van tomaat, gekonfijte aardappel Of Rouleau van kalf pastrami met gevogelte paté, peterselie vinaigrette. Hoofdgerecht: Maishoenderfilet met bitterbal, champignon, olijf en kippenjus Of Vis van de dag met gebakken bloemkool, parelgort, cashewnoot en aubergine, roomsaus van groene curry. Nagerecht: Citroenmousse met gelei van yoghurt, rabarber en gin-parels Of Selectie kazen van het seizoen met brioche en compote (€7)
49,50
Chef's Keuze Menu (4 gangen)
Voorgerecht: Zalmforel met tomaat en aardbei, tartaar van tomaat, gekonfijte aardappel Of Rouleau van kalf pastrami met gevogelte paté, peterselie vinaigrette. Tussen: Gebakken coquille met meloen en kerrie, seroendeng, saus van kokos. Hoofdgerecht: Maishoenderfilet met bitterbal, champignon, olijf en kippenjus Of Vis van de dag met gebakken bloemkool, parelgort, cashewnoot en aubergine, roomsaus van groene curry. Nagerecht: Citroenmousse met gelei van yoghurt, rabarber en gin-parels Of Selectie kazen van het seizoen met brioche en compote (€7)
67,00
Chef's Keuze Menu (5 gangen)
Voorgerecht: Zalmforel met tomaat en aardbei, tartaar van tomaat, gekonfijte aardappel Of Rouleau van kalf pastrami met gevogelte paté, peterselie vinaigrette. Tussen: Gebakken coquille met meloen en kerrie, seroendeng, saus van kokos. Tussen: Little gem met boquerones, schuimige paprika saus, basilicum, dukkah en olijf. Hoofdgerecht: Maishoenderfilet met bitterbal, champignon, olijf en kippenjus Of Vis van de dag met gebakken bloemkool, parelgort, cashewnoot en aubergine, roomsaus van groene curry. Nagerecht: Citroenmousse met gelei van yoghurt, rabarber en gin-parels Of Selectie kazen van het seizoen met brioche en compote (€7)
85,00
Gebakken zwezerik
met tuinbonen, appelstroop en hazelnoot
Langoustine
met ravioli met duxelle, schuimige saus van schaaldieren
Doperwt panna cotta
met tomaat concassé, doperwtsalade met mint en schuim van feta
Vis vd dag
met bloemkool, parelgort, cashewnoot en aubergine, roomsaus van groene curry
Filet van entrecote (200 dagen graan gevoerd)
met Rendang van aubergine, duxelle van paddenstoel en saus vin rouge
Rode biet
langzaam gegaard met Pommes Anna en saus van rinse appel en appelcider
Mousse van vanille
met vijgen, ijs van Frangelico
Kaas
verscheidene kazen van de kaaswagen

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Knip is 02.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.